TREBALLA
aMB NOSALTRES
El nostre projecte està en constant evolució i creixement.
Ara tenim 2 posicions obertes

Posició de Gestor/a de projectes: estem buscant una persona que gestioni el dia a dia dels projectes en marxa amb els nostres clients. LLOC COBERT

El lloc té molt a veure amb capacitats i tasques organitzatives, i menys a veure amb màrqueting pròpiament, Però tot coneixement de màrqueting serà valorat.

És una funció amb dues vessants, una externa i una altra interna.

La primera vessant consisteix en interlocutar amb el nostre client per a seguir i aconseguir els materials necessaris per a iniciar els projectes (brífings, imatges, videos, accessos a eines digitals…). Dins d’aquesta primera vessant hi ha implícitament les tasques d’atenció al client, doncs la persona gestora de projectes és el punt de contacte de molts clients amb Estrategeek.

La segona vessant és interna i consiteix a distribuir la feina cap a dins. Assignar tasques als diversos professionals d’Estrategeek, proporcionant-los els materials que passen els clients, els brífings i vetllar-ne l’evolució i el compliment dels terminis.

Podries ser tu, si:

 • Ets una persona metòdica i ordenada, No ens importa si tens la taula ordenada o desordenada, o si tens 50.000 arxius a l’escriptori de l’ordinador. Ens referim a que puguis contestar preguntes de 3-4 persones alhora perquè tu domines els projectes.
 • Parles i escrius amb fluidesa català, castellà i anglès. I si també francès, millor!
 • Si et defineix la calma, el tracte amable, humà i exquisit en cadascuna de les interaccions amb clients. Sovint toca interlocutar amb persones que no tindran el teu grau de coneixement: ni tècnic ni de com avança el projecte. Així que la pedagogia, la paciència i el bon fer, son imprescindibles.
 • Addicionalment, si domines o coneixes teoria, eines, tècniques, argot, etc de màrqueting doncs millor.

Si creus que encaixes amb això que llegeixes, et volem conèixer. Oferim contracte, molta formació, horaris bons. Omple el formulari avui. ⬇️

Posició d’executiu/va de comptes de Google Ads i Amazon Ads.

T’agradaria col·laborar amb un equip de professionals, que implementen i guien campanyes de màrketing digital, per a marques referents i a tot el món?

Estem buscant una persona externa i “part time” que ens ajudi en el dia a dia de Google Ads, SEO i la gestió de Vendors i Sellers a AMZ. Aproximadament, unes 10h cada setmana, amb possibilitats d’anar a més. 

Podries ser tu, si:

 • T’agraden els números fins al punt de trobar-hi històries codificades?
 • Tens coneixement sòlid d’eines com Google Ads, AMZ Ads, Facebook Business Manager?
 • Tens entre 3 i 5 anys d’experiència en agència o departament de màrqueting i ara vas pel teu compte.

Si creus que encaixes en tot això que llegeixes, et volem conèixer. Omple el següent formulari!

Estrategeek Google Partner Vic

Només per a posicions tècniques de Google Ads

Quin és el nombre màxim d’extensions danunci de Google Ads que es poden mostrar en una consulta o en un dispositiu?

 • 5
 • 4
 • 6
 • Depen del dispositiu