Test pre-llançament estatal gran consum
Anàlisi de comportament a 2 províncies previ a llançament nacional
Encàrrec / necessitat

Empresa d’alimentació de gran consum, vol avaluar en viu els seus keymessages, els seus plantejaments comericals inicials i sobretot l’acollida i resposta del seu client davant d’un nou producte que en certa manera podria desposicionar un altre producte vital per al client.

En definitiva vol un entorn controlat per a fer un pre-llançament a fí de treure’n conclusions de cara al llençament oficial a nivell estatal.

 

Plantejament / solució

Es seleccionen dues províncies espanyoles amb unes singularitats demogràfiques i culturals diferenciades.  A cadascuna d’elles, es fan estimacions de potencials clients segmentats segons edat i sexe i també segons si viuen o no amb fills.

Per a cadascun d’aquests grups demogràfics es dissenyen missatges a mida i es posen en marxa unes campanyes ultrasegmentades a través de la Xarxa de Display de Google.

En temps real, es monitoritzen els resultats conjuntament amb el departament comercial del client que té informació directa dels punts de venda. 

un llançament tan arriscat com ben calculat

…el client vol un entorn controlat per a fer un pre-llançament a fí de treure’n conclusions de cara al llançament oficial a nivell estatal.

Resultats / Aprenentatges
  • Altres interessos del potencial client (mira sèries, navega des de la feina)
  • Document amb missatges òptims per a l’spot de TV
  • A l’est de l’estat, es navega més hores i més tard
  • Verifiquem que el “buyer persona” definit pel client, funciona. Però aportem 3 perfils adicionals.