Les nostres dades
EXPLIQUEN HISTÒRIES

Panell de Control o Dashboard personalitzat i en temps real

Quan els nostres clients desenvolupen l’Estratègia Digital de la seva empresa a Google amb nosaltres, sabem que necessiten realitzar un seguiment dels seus KPI, seguir l’evolució dels copys dels anuncis i en general mesurar el rendiment i retorn.

El nostre objectiu és assegurar que el client entengui la campanya de dins cap a fora. Perquè el nostre enfocament per a l’èxit de l’estratègia de Google és el resultat d’un treball en equip. Som el partner dels nostres clients i sentim el seu projecte com a nostre.

Per això elaborem un quadre de comandament exclusiu. Amb accés 24/7 i amb dades en temps real, per tal que el client pugui analitzar les dades actualitzades, en temps real i traduides als seus indicadors.

Ens esforcem per tal que el client entengui la campanya de dins cap a fora

Eina personalitzada

Creem una eina personalitzada exclusiva per a cada client, per tal que pugui mesurar les seves dades en temps real.

Dades valuoses

Les dades que generem són valuoses per als nostres clients en tant que representen el més real dels estudis de mercat.

Decisions comercials

Desbloquejem el poder de les dades amb panells interactius que inspiren decisions comercials intel·ligents.

Exemples reals del poder de les dades que generen de les nostres campanyes

TEST PRE SPOT DE TV

Amb una configuració especial i dissenyada a mida, vam aportar un estudi de quin missatge clau funcionava més a nivell promocional per a un nou producte d’un client de gran consum.
Aquest text és el que es va utilitzar a la campanya de TV del client.

OPORTUNITAT NOU PAÍS

Amb una campanya originada sobre la marxa i sense que entrés al brífing inicial, desplegada a un país sense presència del nostre client, vam aportar un mapa de punts d’interès.
Uns mesos més tard, el client ja havia obert la seva oficina, embrió d’una futura delegació.

REPLANTEJAMENT RUTA COMERCIAL

A partir dels nostres mapes, un client modifica les rutes comercials de la seva força de vendes. Noves rutes i canvis a les existents.
A més, ens coordinem per tal que 48h abans de la visita comercial, passi Google a anticipar els missatges clau del client a la central de compres del seu client potencial.

TENIM CLIENTS A L’ESDEVENIMENT DEL NOSTRE COMPETIDOR?

Amb un sistema complex de campanyes, retroalimentades l’una amb l’altra, aconseguim contraprogramar in-situ un llençament d’un competidor del nostre client.
Passades 2 setmanes entreguem al client un document amb suficients dades, no personals, tal que ell amb la seu coneixement de mercat pot deduir quins dels seus clients van deixar-se seduir pel seu competidor.