ESTRATÈGIA SEM
Data DRIVEN
Microsegmentem, impactem, observem i expliquem
MICROSEGMENTEM

Podem arribar a qualsevol grup de població que el nostre client sigui capaç de caracteritzar o estereotipar amb una precissió sense precedent. 

Microsegmentem pràcticament tota la població mundial i mostrem missatges a mida en el moment adequat.

REPORTEM

Estem a mig camí entre un departament de marketing del client i una disciplina tècnica que parla de cookies  i d’algoritmes.

Parlem ambdós idiomes i podem traduïr cap als dos sentits.

Traslladem a Google l’estratègia de màrqueting del client. Llavors, li reportem al client de manera entenedora i adaptada a la realitat del seu mercat i dels seus KPI.

GENEREM OPORTUNITATS

Observem i desxifrem les nostres campanyes amb gran atenció ja que la nostra feina sovint genera oportunitats amagades dins les dades de rendiment.

Tenim experiencia en la interpretació de dades des de 2003, ens encanta l’estadística i les matemàtiques i tenim una visió totalment estratègica.

EN TEMPS REAL

Les oportunitats que descobrim, les traslladem al client. 

Amb poc temps, ens convertim en un potent estudi de mercat en temps real. D’aqui en surten noves exportacions o filials a nous països, la inspiració de les properes campanyes de TV, redefinim rutes comercials, desmentim creences… És una llista que es completa amb cada nou client.