LES DADES
INSIPIREN TOT EL QUE FEM
Escoltem, Microsegmentem, Reportem i Descobrim.

Campanyes SEM a Google. Basades en fets reals, que retornen nous fets reals.

1. ESCOLTEM

Entenem el llenguatge d’empresa. Escoltem les necessitats del client i els objectius, tan comercials com també empresarials.

Som capaços de traduir-los a un àmbit tècnic i convertir-los en uns plantejaments singulars de campanyes a Google per tal que els algoritmes de Google Ads treballin alineats amb aquests objectius.

2. MICROSEGMENTEM

Arribem pràcticament a tota la població mundial, però de manera ultrasegmentada. Cada usuari d’internet veu el missatge que li és més òptim en base al seu comportament.

Dissenyem Casualitats: Aquestes segmentacions pràcticament quirúrgiques, poden extrapolar-se a partir d’algoritmes a nous usuaris en fases inicials de determinats comportaments. És quan el sistema impacta de manera predictiva i l’usuari rep una solució tot just quan la necessitat comença a aparèixer.

Estem a mig camí entre un departament de marketing del client i una disciplina tècnica que parla de cookies  i d’algoritmes. Parlem ambdós idiomes i podem traduïr cap als dos sentits.

3. REPORTEM

Reportem al client totes les dades de rendiment de manera entenedora i adaptada a la realitat del seu mercat. Només així el client pot calcular-ne el retorn i integrar les nostres dades als seus propis processos comercials.

Estem a mig camí entre un departament de marketing del client i una disciplina tècnica que parla de cookies  i d’algoritmes. Parlem ambdós idiomes i podem traduïr cap als dos sentits.

4. DESCOBRIM

A més de reportar, observem de prop les dades i sovint descobrim oportunitats que son traslladades als comandaments del client.

Amb poc temps, ens convertim en un potent partner que fa estudi de mercat en temps real perquè entén i connecta dos mons. D’aqui en surten noves exportacions o filials a nous països, la inspiració de les properes campanyes de TV, redefinim rutes comercials, desmentim creences… És una llista que es completa amb cada nou client.