Compromesos
EN L’US ÈTIC DE
LES DADES
DE LES
PERSONES
Practiquem el Data Literacy
Som ferms defensors de la capacitat de transformar les dades en informació rellevant. La nostra feina és identificar quan les dades són útils per al propòsit del nostre client, aplicar el pensament crític a la informació derivada de l’anàlisi de les dades i saber-la traduir per tal que els clients l’entenguin i la contextualitzin al seu negoci.

LLUITEM LA GARANTIA GOOGLE PARTNER

Som treballadors incansables en la defensa del que vol dir ser Google Partner. L’auditoria continuada de Google en el retorn de la inversió realitzada pels nostres client ens esperona i estimula, encara més, a aconseguir rendiments excel·lents per a cada campanya. I cada any ens posem les piles per estar al dia de totes les novetats de Google i superar amb nota els exàmens anuals de renovació de la certificació.
DEFENSEM DE L’ÈTICA DE LES DADES
Respectem els usuaris de les nostres campanyes i la seva privacitat. L’ecosistema digital només funciona si es basa en la confiança. Per a nosaltres, l’ètica de les dades va més enllà de la transparència o el compliment de les normatives. Desenvolupem campanyes per aconseguir els objectius dels nostres clients, al mateix temps que però sense perdre mai de vista que han de ser útils per als usuaris de les campanyes.