Una visita esperada
La fí de la porta freda.
Encàrrec / necessitat

Empresa d’alimentació catalana que veu una oportunitat produint des de la seva planta a Catalunya, un aliment local i típic d’una comunitat autònoma espanyola.

Necessita entrar a una cadena de supermercats de la zona i estudiem com podem ajudar-lo.

Plantejament / solució

Definim i segmentem el buyer persona i ens proposem fer una estratègia push-pull

Disenyem campanyes que impacten l’audiència definida. (famílies amb fills que el cap de setmana fan les accions X, Y i Z, segons estudi de mercat previ). Aquesta acció genera notorietat i també una mínima demanda.

Per una altra part, parametritzem persones amb carrecs concrets (cap de compres, product managers) i els fem també un impacte a mida.

El departament comercial del nostre client concerta unes visites amb les centrals de compra dels supermercats, que “casualment” li fan saber que ja coneixen el producte perquè l’han vist anunciat i perquè la gent el demana.

Generar demanda i aconseguir venda, teoria de llibre.

…el client vol un entorn controlat per a fer un pre-llançament a fí de treure’n conclusions de cara al llançament oficial a nivell estatal.

Resultats / Aprenentatges
  • Les rutes comercials i la planificació general d’un agent comercial poden retroalimentar-se mútuament amb un determinat tipus de campanya d’Estrategeek.
  • Som capaços de preparar el terreny per a la visita de l’agent comercial, i la valoració és positiva des del punt de vista que crea una confiança prèvia que al seu torn facilita la negociació entre ells.
  • És interessant veure el potencial del sistema a l’hora de crear una atmosfera favorable. És clau mobilitzar la demanda i simultàniament impactar el responsable de compres, cadascú amb el missatge que més fa per ell.
  • Altres interessos del potencial client (mira sèries, navega des de la feina)
  • Document amb missatges òptims per a l’spot de TV
  • A l’est de l’estat, es navega més hores i més tard
  • Verifiquem que el “buyer persona” definit pel client, funciona. Però aportem 3 perfils adicionals.