Google ha confirmat, oficialment, amb Search Engine Land que ha fet un canvi en la manera en què mostren els snippets (fragments de text) en els resultats de la cerca. Un snippet és la descripció d’una pàgina que es mostra a sota de l’URL en un resultat de cerca orgànica, és el que ajuda a mostrar com es relaciona amb la consulta de cerca. L’empresa diu que el canvi consisteix prinicpalment en proporcionar snippets més descriptius.

Un portaveu de Google va explicar: “recentment hem fet un canvi per proporcionar snippets més descriptius i útils per ajudar a la gent a entendre millor com les pàgines són rellevants per a les cerques. Això va provocar que els snippets es tornessin una mica més llargs, de mitjana.”

Aquí hi ha una captura de pantalla que destaca el fragment de descripció (snippet) d’un resultat de cerca de Google:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant la setmana passada, molts usuaris han notat que els snippets eren més llargs del que se sol mostrar.

RankRanger n’ha estat fent el seguiment, i segons les seves eines, la longitud dels snippets ha passat de 160 caràcters a gairebé 230 caràcters de mitjana. Aquí podeu veure el quadre de creixement dels fragments de text als resultats de Google:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alguns webmasters i SEOs poden plantejar-se actualitzar les seves metadescripcions, però aquest és un fet que segurament Google no recomani; perquè els snippets es generen de manera més dinàmica basant-se en la consulta de l’usuari i el contingut que es troba tant en la metadescripció com en el contingut visible a la pàgina. Si Google fa els snippets més llargs és perquè extraurà aquest contingut igualment de la pròpia pàgina web.

Resum
Google augmenta la longitud dels snippets als resultats de la cerca
Nom de l'article
Google augmenta la longitud dels snippets als resultats de la cerca
Breu descripció
Google ha confirmat, oficialment, amb Search Engine Land que ha fet un canvi en la manera en què mostren els snippets (fragments de text) en els resultats de la cerca. Un snippet és la descripció d'una pàgina que es mostra a sota de l'URL en un resultat de cerca orgànica, és el que ajuda a mostrar com es relaciona amb la consulta de cerca.
Autor
Editor
Estrategeek Visibilitat a Internet
Logotip de l'editor