93 888 36 55 info@estrategeek.com

Posicionament web o SEO

Visibilitat i reputació als motors de cerca a llarg termini.

Un bon posicionament web als motors de cerca d’internet és garantia de trànsit qualificat al teu lloc web. Però també aporta un intangible molt valuós: la reputació.

Quan un usuari fa una cerca, Google proporciona una llista de llocs web afins a aquesta cerca. L’usuari, d’una manera inconscient, tendeix a atorgar més confiança als primers resultats tot pensant que són aquests i no els de les següents pàgines els qui possiblement li proporcionaran allò que està buscant al cercador.

Ja siguis una PIME, un negoci local o una gran empresa amb seu a direferents nacions i dominis de Google (.ca, .es, .fr, .co-uk, .ch, etc), un bon posicionament web sempre t’aportarà més que visites.

Els nostres serveis s’extenen més enllà de Google: Tripadvisor, Bing, Yahoo, YouTube o Google Maps son alguns dels àmbits on treballem diàriament.

Estrategeek garanteix en els serveis de posicionament SEO, l’ús exclusiu de millors pràctiques i de tècniques ben vistes per els cercadors. Al final, es tracta de fer que el web del nostre client esdevingui el millor d’internet per a una cerca donada, la resta la fa Google.

En resum, el SEO tracta sobre que els usuaris trobin allò que busquen a Internet.

Segell-Estrategeek-posicionament-web-vic

Ens recomanen per:

Experiència des de 2008

Compromís de bones pràctiques “White Hat SEO”

No prometem coses impossibles

Metodologia

Fem equip

Definim les cerques a posicionar. Escoltem les particularitats del teu negoci i establim l’àmbit d’Internet on cal dur a terme les accions.

Estudi del sector a Google

Possibilitats de cada una de les cerques per les que cal ser visibles i també per a cerques altrernatives i longtails que poden ser útils.

Gestionem

Activem mecanismes, tècniques i coneixement. Controlem indexaments, seguim actualitzacions als algoritmes de Google.

Fem equip

El nostre mètode comença per escoltar i entendre els reptes del teu negoci. La filosofia, l’objectiu i el dia a dia.

Pactem unes cerques que defineixin bé allò que ofereixen els llocs web a posicionar. Sempre es poden fer petites rectificacions, però canviar les cerques principals per les que ens estem posicionant sovint implica començar de nou.

Internet i en particular Google ens posa a l’abast moltes eines. Cal escollir quines d’elles ens apropa més al teu públic, segons l’edat o l’ambit geogràfic.

Equipo A Lego, estrategeek visbilitat a Internet
Pesos-relatius-segons-linkjuice-Estrategeek

Elaboració d’un pla efectiu a mida de l’objectiu

Aportem un estudi d’índexs de trànsit d’internet i també de dificultat per cada cerca. Si cal és el moment de parlar de sinònims i longtails.

En funció del públic objectiu del web a posicionar, es dissenya el pes de cada canal en les estratègies multicanal. Sinronitzem les actuacions a YouTube, a xarxes socials i a web junt amb el departament de màrqueting del client.

En un projecte SEO, totes les accions tenen un moment òptim i una intencionalitat concreta per tal que tots els canals vagin a una. Podriem dir que afinem tots els intruments i dirigim una orquestra.

Actuacions cícliques: canvis, indexaments, resultats 🔄

Revisió del web i dels demés elements a fí de millorar les rellevàncies del contingut amb les cerques pactades. Aquesta és la part de:

SEO on page: actuacions en els continguts propis dels webs, canals YouTube i perfils a xarxes socials.

SEO off page: actuacions arreu d’internet per tal de referenciar positivament els actius del nostre projecte.

Seguiment setmanal amb software específic de control de posicions.

Google-AdWords-seleccio-natural
Resum
Posicionament al cercador Google
Valoració dels usuaris
3.5 based on 3 votes
Tipus de servei
Posicionament al cercador Google
Nom del proveïdor
Estrategeek Google Partner,
Rambla de l'Hospital, 6,Vic,Barcelona-08500,
Àrea
Catalunya, France
Descripció
Serveis de posicionament per millorar la visibilitat al cercador Google en determinades cerques a pactar.