Estrategeek assisteix a Mobile Labs Google Partners 2017, a l’hotel W de Barcelona.

Com a agència Google Partner, hem assistit a la sessió Mobile 2017, titulada “Com liderar el canvi digital i els mesuraments en un món dominat pels dispositius mòbils“.

Google Partner Vic EstrategeekEs tracta d’un esdeveniment exclusiu per a agències amb distintiu Google Partner que a més han aconseguit la Certificació d’Empresa en “Mobile”.

Les agències que complim aquests requisits, a més d’assistir-hi, hem pogut convidar els clients amb configuracions de campanya més estratègiques.

A la sessió de matí hi hem assistit amb clients i col·laboradors. Es tracta de clients a qui gestionem importants campanyes publicitàries a nivell de configuració i rendiment. Pel que fa a col·laboradors hi anem amb l’Eva Torrents, de l’empresa Dívik amb qui col·laborem estretament.

Google Partners Mobile Labs 2017 Guillem Membrives Estrategeek

En aquesta sessió s’ha posat molt d’èmfasi en el potencial del canal mòbil i s’ha explicat la importància del valor total del mòbil. És un concepte dissenyat l’any 2013 que pretén assignar el valor que correspon al mòbil en totes aquelles transaccions i conversions que, finalitzades des d’un ordinador o fins-i-tot en un punt físic de venda,  van començar per una interacció des d’un dispositiu mòbil.
Salvant les distàncies, quan expliquem als clients el funcionament del Full Value of Mobile, posem l’exemple del Purchase Price Allocation dels àmbits financers.

L’exemple que amb què ens han il·lustrat, és de domini públic: a quina copa atribueixes la ressaca?

Models d’atribució de conversionsPrograma de la sessió de matí.

10:00h – 10:20h Un vistazo al futuro: el impacto de la tecnología móvil
José Pulpón
Director Google Marketing Solutions Spain & Portugal, Google
Mathilde Miravete
Agency Lead Google Marketing Solutions Spain, Google
10:20 – 10:50 La oportunidad digital se llama Smartphone 
Javier Echarri
Agency Development Manager de Google
Olga Nozal
Mobile UX Manager de Google
10:50 – 11:30 La nueva Era Omnicanal: Cómo conectar el mundo online y offline
Luis Pérez Montesa
Account Strategist, Google
Caso de éxito
Forum Sport
11:30 – 11:50 Coffee Break
11:50h – 12:40h Superar los retos de la medición en el canal móvil para aumentar las ventas
Esther Calavia
Account Strategist, Google
Descubre las nuevas posibilidades de la publicidad digital
Clara Moreno
DoubleClick Sales Specialist, Google
12:40 – 13:00 Preguntas y conclusiones

A la tarda hi ha una sessió específica, de formació per a gestors de campanyes Mobile a Google AdWords, de nou sobre els mesuraments i l’assignació del valor corresponent als mòbils. Aquesta vegada amb marcat caire tècnic. Per a Geeks, vaja 😜

15:00h – 17:30h Workshop Medición: el secreto del crecimiento en un mundo centrado en los dispositivos móviles

Hemos preparado un workshop de medición y atribución dirigido a tus accounts managers, para ayudaros a superar los retos de medición.

Esther Calavia
Account Strategist, Google

Ángela Esteve
Account Strategist, Google

17:30 – 18:00 Cierre y drinks

Segurament no arribarem als “drinks” però en tot cas és una gran oportunitat per perfeccionar tècniques estratègiques que ens permeten, cada dia, connectar de manera eficient els nostres clients amb els seus propis clients.

Google Partners Mobile Labs 2017 Estrategeek DivikI més que mai, és la ocasió ideal per a millorar en la difícil disciplina d’assignar cada gol al jugador que n’és responsable, ja que a Internet i especialment a Google AdWords, els gols poques vegades els marquen els davanters.

EstrateGeek, l’agència Google Partner de les grans empreses.

Resum
Estrategeek assisteix a Mobile Labs Google Partners 2017, a l'hotel W de Barcelona.
Nom de l'article
Estrategeek assisteix a Mobile Labs Google Partners 2017, a l'hotel W de Barcelona.
Breu descripció
Estrategeek assisteix a Mobile Labs Google Partners 2017, a l'hotel W de Barcelona. Com a agència Google Partner, assistim a la sessió Mobile 2017, titulada "Com liderar el canvi digital i els mesuraments en un món dominat pels dispositius mòbils". Google Partner Vic EstrategeekEs tracta d'un esdeveniment exclusiu per a agències amb distintiu Google Partner que a més han aconseguit la Certificació d'Empresa en "Mobile".
Autor
Editor
Estrategeek Visibilitat a Internet
Logotip de l'editor