Estrageek col·labora amb la iniciativa Comptem amb Tu.

Des de fa uns dies Estrategeek és el nou col·laborador de Comptem amb tu. Es tracta d’una iniciativa formada per particulars, empreses i ambaixadors de renom, que promou activitats solidàries a favor de projectes de l’associació Osona contra el Càncer.

Estrategeek col·labora amb Comptem amb tu.Comptem amb tu i Osona contra el càncer.

L’actual projecte d’osona contra el càncer és “Junts contra el càncer infantil”. Es proposa recaptar fons per a contribuir en la construcció a Barcelona d’un centre de referència en tractament de càncer infantil. Aquest centre és el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona. Es construirà amb la donació de milers de donants i serà accessible per a tots els nens i nenes de qualsevol país del món, així com òvbiament, tots els infants d’Osona.

Junts contra el càncer infantil, d’Osona contra el càncerRevetlla solidària.

La iniciativa Comptem amb Tu organitza una revetlla de Sant Joan solidària. Es proposa viure la revetlla d’una manera diferent: celebrant la solidaritat de la nostra comarca i donant suport al projecte d’Osona contra el Càncer “Junts contra el càncer infantil”. La revetlla es farà als jardins de Cau Faluga, l’antiga colònia Rusiñol de de Manlleu. S’obriran les portes a partir de les 20.30h. La principal novetat d’aquest any és que serà un sopar-revetlla que es començarà a servir a partir de les 22.00h. L’entrada solidària, de 50 euros per persona inclourà sopar a peu dret amb una selecció de 14 tapes de proximitat creades per Cau Faluga, coca, cava, consumicions i revetlla.

Sopar-revetlla solidària de Comptem amb tu a Cau Faluga de Manlleu

S’habiliten barres de tapes i begudes, DJ en directe amb música dels 80’s i 90’s i es manté una “fila zero” per a totes les persones i empreses que vulguin contribuir al projecte amb la compra de tiquets solidaris, sense que tinguin prevista la seva assistència. L’objectiu és superar la xifra de 40.000€ de la darrera anterior.

Ja es poden adquirir els tiquets.

Els tiquets es poden adquirir a través del web http://comptemambtu.org i també a 20 punts de donació repartits per la comarca d’Osona. Tant el web com els punts de donació contemplen la possibilitat de fer donacions més enllà de l’adquisició de tiquets.

Guardioles de Comptem amb Tu

Ens hi sumem!

Des d’Estrategeek – Google Partner ens hi sumem decididament. D’entrada tenim sobrades raons fer-ho, ens sobra solidaritat, ganes i il·lusió com per posar-nos al servei de la iniciativa Comptem amb Tu.

I llavors, perquè formem part d’aquesta gran família: en darreres edicions hem anat veient com els demés col·laboradors són les empreses amb qui habitualment treballem conjuntament, cadascú des del seu angle, en desenes de projectes. Entre els patrocinadors, hi tenim alguns dels nostres millors clients i entre els ambaixadors hi ha bons amics i coneguts… Havíem de ser-hi!

Estrategeek col·labora fent allò que millor sap fer: donant visibilitat als principals motors de cerca, de manera selectiva i rendible. És per això que dediquem esforços de manera altruïsta en dissenyar, posar en marxa i finançar campanyes al sistema de publicitat en línia Google AdWords per tal de contribuir a la màxima difusió de Comptem amb Tu.

Estem agraïts de ser part de Comptem amb Tu i tenim especial motivació en contribuir a popularitzar la iniciativa del Sopar-Revetlla solidària de 2017 a favor del projecte Junts contra el càncer infantil.

Així doncs, Comptem amb tu!

Resum
Estrategeek col·labora amb Comptem amb Tu
Nom de l'article
Estrategeek col·labora amb Comptem amb Tu
Breu descripció
Estrategeek és el nou col·laborador de Comptem amb tu, una iniciativa a favor de projectes d’Osona contra el Càncer que promou activitats solidàries a Osona.
Autor
Editor
Estrategeek Google Partner
Logotip de l'editor